Odds online

Precis som allt annat spelande så har självklart även spel på odds tagit sin plats online idag. På bland andra Svenska spels hemsida kan du spela på de allra vanligaste svenska sporterna, nämligen Fotboll, Hockey och Trav. Dessutom finns der utländska spelbolag som erbjuder betting och odds på alla sporter som finns i stort sett plus lite till. Det kan vara allt från basket på elitnivå till vem som vinner melodifestivalen.

Spelar du på trav kan du satsa dina pengar på lite olika saker, bland annat vilka hästar som kommer att komma etta, tvåa och tre i ett lopp, eller endast vinnaren. Spelar du på hockey går det att betta på olika ligor, vilket lag som blir serieetta, vilket lag som vinner en viss match, vilken hockeyspelare som kommer att göra flest mål under en match och så vidare. Bettar man på fotboll så kan man utöver att satsa pengar på vilket lag som vinner en viss match, även betta på vilka som kommer att vinna allsvenskan eller någon annan serie. Det går även inom fotboll precis som i hockey att betta på vem som kommer att göra flest mål under en säsong eller under en match.

Känner du dig osäker på hur du ska tippa och vad som är bra odds och inte så behöver du inte få någon panik. Det finns gott om bra bloggar och andra sajter som analyserar de olika oddsen, allt för din skull som spelare. Du kan också läsa de professionella oddssättarnas tips och analyser på spelbolagens hemsidor. Det går att hitta riktigt bra recensioner av både matcher och lopp etc. Det kan ju kännas lite tryggt att läsa vad proffsen har att säga innan man själv sätter igång och spelar. Dessutom kan man faktiskt köpa helt färdiga satsningar, då köper du ett paket med tipskuponger där satsningarna redan är ifyllda av en slumpgenerator. Då har man nästan lika stor chans att vinna som om man fyllt i kupongerna själv som nybörjare.